Onze Kracht

De koks van De Culinaire Makelaar

In deze markt valt het niet mee om goede koks te werven en te behouden. Om aan deze grillige markt het hoofd te bieden is de mogelijkheid om een flexibele en vakbekwame kok in te huren die indien nodig direct inzetbaar is cruciaal. Om dit te waarborgen werken wij uitsluitend met ervaren gediplomeerde koks.

Als enige specialistisch detacheringsbureau voor koks willen wij graag, door het aanbieden van een vaste baan, koks aan ons binden die van afwisseling houden. Niet iedere kok is hiervoor echter geschikt. Hier selecteren we streng op.Wij vinden de persoon achter de kok minstens zo belangrijk. Naast vakmanschap selecteren wij vooral op karaktereigenschappen. Wij vinden het belangrijk dat een kok zich makkelijk aanpast binnen uw bedrijf.


De koks die bij ons in dienst zijn worden ingehuurd als:

Productie kok
Zelfstandig Werkend Kok 
Sous-Chef
Chef-Kok

Freelance koks

Wij maken naast onze pool eigen medewerkers gebruik van freelance koks. Inmiddels hebben wij de afgelopen 15 jaar een behoorlijk pool freelance koks opgebouwd die wij moeiteloos bij onze opdrachtgevers in kunnen zetten. 

Trots

Wij hechten veel waarde aan het werken op basis van vertrouwen.Wij hebben veel opdrachtgevers die koks bij ons inhuren vanaf de start van ons bedrijf in 2004.Hier zijn wij trots op!
Het aangaan van een relatie met onze opdrachtgevers door naar elkaar te luisteren en wensen te vertalen in een goede match is echt onze kracht.  

Bereikbaarheid

Wij maken van uw uitdaging de onze door de juiste kok te leveren. Om te waarborgen dat wij snel en probleem oplossend kunnen werken, zijn wij 7 dagen per week bereikbaar van 07.00 uur tot 21.00 uur, e-mailen kan uiteraard 24 uur per dag.

 

 

Inhuren

U kunt al voor één dag een kok inhuren bij De Culinaire Makelaar. Voor u als opdrachtgever de ideale flexibele schil. Heeft u tijdelijk behoefte aan een extra kok door bijvoorbeeld ziekte, vakantie-vervanging of een grote partij? Wij leveren koks aan:

- Restaurants
- Strandpaviljoens
- Bedrijfscateraars
- Partycateraars
- Hotels
- Evenementen
- Wellnesscentra
- Theaters
- Beurzen en Congressen
- Zorginstellingen

Naast het detacheringsbureau valt onder De Culinaire Makelaar ook een webshop. Via www.kokswinkel.nl wordt onder andere ons eigen merk kokskleding verkocht.

Onafhankelijk

De Culinaire Makelaar is een volledig onafhankelijk detachering bureau. Gebaseerd op uw wensen en behoefte schakelen wij alleen koks in, die het best bij uw onderneming passen. Wanneer wij geen geschikte kandidaat voor handen hebben zeggen wij dat eerlijk. Onafhankelijk… het is een vrijheid die wij graag met u delen!

Auto-DCM

Kok inhuren voor: