Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok

Zoekt u een ervaren Zelfstandig Werkend Kok?

Een zelfstandig werkend kok, is een kok die zowel de kennis als de vaardigheden bezit om zelfstandig een partie in een a la carte keuken te draaien, een buffet of diner te produceren en mee te geven, een bedrijfscatering lunch kan bereiden en meegeven en in staat is zelfstandig een instellingskeuken te draaien, onder toezicht van een leidinggevende. Dit is wat wij onder andere verstaan onder een zelfstandig werkend kok.

Om dit te kunnen heb je een goede opleiding, en een aantal jaren ervaring in diverse disciplines van het koksvak nodig. Helaas is onze standaard niet altijd vanzelfsprekend.Te vaak, noemen koks zich zelfstandig maar zijn ze dat ook? Vaak is dat niet het geval, met alle gevolgen van dien.

Bij ons loopt u dit risico niet. De koks van De Culinaire Makelaar hebben allen minimaal 10 jaar ervaring. Wij hanteren een streng selectie beleid omdat een lange relatie met de opdrachtgever voor ons heilig is. Wij  leveren altijd gedreven, vakbekwame en stressbestendige koks die hun vak verstaan.

Ook tijdelijk een Zelfstandig Werkend Kok nodig?


Ik kom graag geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.


Laat hier uw gegevens achter.

Vakmanschap

Wij stellen hoge eisen aan onze koks. De Zelfstandig Werkend Koks hebben allemaal minimaal 10 jaar praktijkervaring. Optimaal vakmanschap, oog voor detail en tijdens de uitvoering niets aan het toeval overlaten. De persoon achter de kok is voor ons van grote waarde, onze koks zijn allemaal plezierig in de omgang, geduldig, passen zich aan uw werkwijze aan, maar geven desgevraagd advies en tips.

 

 

Kok inhuren voor: