instellingskok

Instellingskok

Bij zorg instellingen zijn er meerdere manieren van werken mogelijk. In sommige gevallen werkt men met ontkoppeld koken waarbij de producten kant en klaar worden aangeleverd. In andere gevallen worden er vaste menu’s vers gekookt op locatie. Soms wordt er een gecombineerde werkwijze gehanteerd waarbij een deel kant en klaar wordt geleverd en een deel vers gekookt. In de meest luxe  instellingen kan men zelfs gebruik maken van een a la carte kaart. Welke werkwijze u bij uw instelling ook gebruikt, wij kunnen de juiste instellingskok leveren. Of het nu gaat om alleen regenereren en portioneren. Vers koken van een menu of a la carte koken, wij  kunnen voor u een ervaren instellingskok leveren die ook kennis heeft van diëten.

Hygiëne is bij instellingen misschien nog wel belangrijker dan elders. Onze koks kennen de HACCP wetgeving en zullen die ook zeker toepassen. 

Heeft u tijdelijk een instellingskok nodig? U kunt al vanaf 1 dag een kok inhuren bij De Culinaire Makelaar. Wij hebben de ervaring en doen dit al jaren bij verschillende zorginstellingen. Vanaf 2007 werken onze koks onder andere al voor de Osira Groep in Amsterdam.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Osira Groep

Kok inhuren voor: