Wellness

Wellness

Bij wellness denken we vaak aan een dagje spa of beauty verwennerij. Toch moeten we de rol van het eten en drinken op dergelijke locaties op juiste waarde schatten. Een gezonde en voedzame verzorging van de innerlijke mens is minstens zo belangrijk als een beauty behandeling of massage. Het draagt ook bij aan de totaalbeleving van het verblijf in uw resort.

Bij de meeste wellness bedrijven wordt hier veel aandacht aan besteed. Van smoothies, groentesappen tot uitgebalanceerde lunches en diners, alles kunnen wij verzorgen voor uw resort. In samenwerking met uw team kunnen wij de totaal beleving waarborgen en mogelijk zelfs verbeteren.

Bij het werken in de keuken van een resort is een vlotte bediening erg belangrijk. Het eten moet in korte tijd op tafel staan, tenslotte komen de mensen om te genieten van de sauna, behandeling of massage en niet per definitie om uitgebreid te eten. Uiteraard kunnen wij deze werkwijze garanderen bij de inhuur van onze koks. Wij werken samen met een aantal wellness bedrijven door het hele land.

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kok inhuren voor: