Onze Visie

De Culinaire Makelaar heeft 5 speerpunten die de basis vormen voor onze diensverlening. Deze punten zijn de basis van onze bedrijfscultuur en leiden ons in ons dagelijks werk. Onze 5 speerpunten zijn:

Persoonlijk

Zaken doen begint wat ons betreft met persoonlijk vertrouwen. Wij kennen onze opdrachtgevers en onze opdrachtgevers kennen ons. Wij vinden een hechte samenwerking belangrijk. Wij willen zaken doen met gevoel, lef, passie, openheid en plezier. Een persoonlijke band is voor ons essentieel. We willen oprecht ontzorgen en anticiperen op de wensen van de opdrachtgever, zodat deze zich zorgeloos kan richten op haar core business.

Flexibel

Het invullen van tijdelijke behoefte vraagt om flexibiliteit. Daar zijn wij ons zeer van bewust en vinden wij dan ook zeer belangrijk. U kunt bij ons al een kok inhuren vanaf 7 uur per dag. Ook het annuleren kan een dag van tevoren nog. De Culinaire Makelaar is 7 dagen per week van 07:00 uur tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om u persoonlijk te woord te staan, via email kunt u ons uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Vakmanschap

Wij stellen hoge eisen aan onze koks, zij hebben dan ook allemaal minimaal 10 jaar praktijkervaring. Ook om de eisen van de opdrachtgever centraal te stellen, en deze juist, tijdig en volledig te vertalen is een belangrijk kwaliteitsdoel. Evenals optimaal vakmanschap, oog voor detail en tijdens de uitvoering niets aan het toeval overlaten. De persoon achter de kok is voor ons van grote waarde, onze koks zijn allemaal plezierig in de omgang, geduldig en geven desgevraagd advies en tips.

Betrouwbaar

Hier staan wij om bekend. Wij hebben veel opdrachtgevers die zaken met ons doen vanaf de start van ons bedrijf in 2004. Hier zijn wij trots op! Zij weten als geen ander dat wij staan voor “afspraak is afspraak”. Ook een heldere calculatie waarbij de opdrachtgever achteraf geen verrassingen krijgt staat bij ons centraal, evenals de zekerheid die onze opdrachtgever kan hebben over onze financiële situatie en continuïteit van onze onderneming.

Onafhankelijk

De Culinaire Makelaar is een volledig onafhankelijk detachering bureau. Gebaseerd op uw wensen en behoefte schakelen wij alleen die cuisiniers in, die het best bij uw onderneming passen. Onafhankelijk… het is een vrijheid die wij graag met u delen!